Hizmetler

Sağlıklı beslenme şekli kişiye özgü planlanan, sürdürülebilir, ulaşılabilir ve uygulanabilir olandır. Her birimizin beslenme alışkanlıkları, sağlık durumu, fiziksel aktivite düzeyi, psiko-sosyal yapısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple tıpkı parmak iziniz gibi diyetinizde yalnızca size özel olmalıdır.

Kilo Yönetimi (kilo kaybı- kilo artışı- koruma)

Beslenme danışmanlığında ilk ve en önemli adım sizleri yakından tanımaktır. Bu sebeple öncelikle beslenme öykünüz, kan tahlilleriniz ve vücut analiziniz değerlendirilir ve beklentileriniz doğrultusunda diyet yolculuğunuz başlar. Program süresince haftada bir kez görüşerek ayda 4 görüşme sağlanır. Görüşmelerimizde haftalık değerlendirmeler yapılır ve değişime göre listeniz yenilenir. Bunun yanında diyetinizi sürdürülebilir kılacak alternatif destekler size sunulur. Hedef vücut ağırlığına ulaşan danışanlara kilo koruma programı uygulanır.

Online Beslenme Danışmanlığı

Online diyet, mekan ve ulaşılabilirlik problemini ortadan kaldırır. Dünyanın neresinde olursanız olun diyetisyeniniz hep yanınızdadır. Online beslenme danışmalığı süreci yüz yüze danışmanlık ile aynı şekilde ilerler. Aradaki tek fark haftalık kilo takibiniz için tartı sonucu ve mezura ölçümlerinizi diyetisyeniniz ile paylaşmanızdır. Üstelik yapılan araştırmalara göre online diyetin, sürdürülebilirlik oranının daha yüksek olduğunu biliyor muydunuz?

Sporcu Beslenmesi

Besinler ile alınan karbonhidrat, protein ve yağ farklı spor dallarında vücutta farklı metabolik süreçlerde kullanılır ve besin gereksinimleri spora ve sporcuya özgü olarak farklılıklar göstermektedir. Bu nedenle spora ve sporcuya özel beslenme programı performansın en üst düzeyde tutulmasınında; hastalık, spor yaralanması riskini düşürülmesininde önemlidir.

Hastalıklarda Beslenme

Hastalıklarda beslenme, hastalık esnasında tedavi sürecini desteklemek ve hastanın hayat kalitesini artırmak amaçlı olarak uygulanır. Hastalıklarda beslenme tedavisinin amacı, bireylerin hastalık süresince yaşadıkları komplikasyonların beslenme yönüyle azaltılması, tedavinin kişinin ihtiyacı olan besin ögeleri ile desteklenmesi ve  farkındalık oluşturarak sağlıklı beslenme konusunda bilgi sahibi olmasının; yaşam boyu sürdürülebilir sağlıklı beslenme modellerini tercih etmesinin sağlanmasıdır.

Gebe ve Emzikli Beslenmesi

Hamilelik dönemi beslenme danışmanlığında amaç, bebeğin yeterli beslenmesi ve normal gelişim evrelerini takip etmesini, annenin sağlıklı olmasını ve vücut depolarını korumasını sağlamak böylece hamilelik dönemi süresinde ortaya çıkabilecek bulantı, kusma, kabızlık, iştah kaybı veya artışı, hamilelik döneminde fazla kilo alımı, gestasyonel diyabet (gebelik şekeri) gibi problemlerde sağlık durumlarını kontrol altına almaktır.

Kurumsal Beslenme Danışmanlığı

Hastalıkların önlenmesi, sağlıklı yaşam tarzının benimsenmesi, iş gücü kayıplarının önlenmesi, daha verimli ve mutlu bir iş yaşamı sağlamak amacıyla iş verenler tarafından çalışanları için sağladığı en etkin koruyucu sağlık hizmetidir. 
1. Birebir kişiye özgü beslenme danışmanlığı
2. Çalışanların ihtiyaçlarına yönelik birebir ve toplu beslenme eğitimleri ile atölye çalışmaları
Yemekhane hizmeti veren ve toplu yemek üretimi yapan firmalar için ihtiyaç dahilinde;
3. Menü planlama, satın alma, standart tarifelerin geliştirilmesi
4. Personelin hijyen sanitasyon eğitimleri ile yerinde uygulamaları kapsar.