bursa özlüce altınşehir nilüfer FSM Bulvarı Beşevler Ertuğrulkent Diyetisyen Nida Kula Bursa Diyetisyen Fiyatları

ALTINŞEHİR DİYETİSYEN TAVSİYESİ VE DİYETİSYEN FİYATLARI

ALTINŞEHİR DİYETİSYEN TAVSİYESİ VE DİYETİSYEN FİYATLARI

-ALTINŞEHİR DİYETİSYEN TAVSİYESİ

Beslenme ve diyetetik lisans eğitimini tamamlamış kişiler diyetisyen unvanı almaya hak kazanır. Diyet listesi yazabilmek, kişilerin sağlık durumlarına göre beslenme önerilerinde bulunabilmek için bu uzmanlığın alınmış olması gerekir. Bursa Altınşehir bölgesindeki kişiler diyetisyene başvurmayıp kendileri diyet uyguladıklarından, Altınşehir diyetisyen tavsiyesi aramaları sık gözlemlenmektedir. Ayrıca diyetisyen mesleğine sahip olmayıp size beslenme önerilerinde bulunan kişiler olabilir. Bu nedenle Altınşehir diyetisyen seçiminde dikkatli olunmalıdır.

-ALTINŞEHİR DİYETİSYEN FİYATLARI

Şimdiye kadar kendi kendinize diyet denemeleriniz olmuş veya birden fazla diyetisyenden destek almış olabilirsiniz. Danışmanlık aldığınız diyetisyenden beklentiniz sizin yaşam biçiminize en uygun, sağlığınızı tehdit altına atmayacak ve sağlıklı beslenme alışkanlığını size kazandırabilecek olmasıdır. Bu işin en önemli noktası işinde uzman bir diyetisyen seçimidir. Bu sebeple Altınşehir diyetisyen fiyat araştırması yaparken aynı zamanda size en iyi hizmeti verebilecek diyetisyeni de araştırmalısınız. Söz konusu hayatınız boyunca sürdüreceğiniz bir beslenme alışkanlığı kazanabilmek, bunun tahmin ettiğinizden çok daha değerli olduğunu söyleyebilirim.

-DİYETİSYEN NİDA KULA

Diyetisyen Nida Kula Bursa’da doğmuştur. 2016 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik lisans bölümünü kazanarak üniversite öğrenimine başlamıştır. Üniversite yıllarında mesleki birçok seminer, sempozyum, kongre ve kursa katılım sağlamıştır. Çapa Tıp Fakültesi, VM Medicalpark Florya Hastanesi, Beylikdüzü Belediyesi, Kartal Toplum Sağlığı Merkezinde diyabet-çocuk-onkoloji-obezite cerrahisi alanlarında deneyim kazanmıştır. “Triptofanın depresyon üzerine etkisi” konulu tez çalışması ile mezun olmuştur. 2021 yılında İzmir’e taşınarak özel hastane, klinik ve Sports International tesisinde görev almıştır. Uzmanlık eğitimini Aydın Aydan Menderes Üniversitesinde tamamlayarak “Hedonik Açlık ve Obezite İlişkisinin Değerlendirilmesi” konulu tez çalışması yayımlanmıştır. Şu anda Bursa’da kendi özel kliniğinde yüz yüze beslenme danışmanlığı yanında tüm Türkiye ve birçok farklı ülkeye online beslenme danışmanlığı vermektedir.

Similar Posts