bursa özlüce altınşehir nilüfer FSM Bulvarı Beşevler Ertuğrulkent Diyetisyen Nida Kula Bursa Diyetisyen Fiyatları

FSM BULVARI DİYETİSYEN TAVSİYESİ VE DİYETİSYEN FİYATLARI

FSM BULVARI DİYETİSYEN TAVSİYESİ VE DİYETİSYEN FİYATLARI

-FSM BULVARI DİYETİSYEN TAVSİYESİ

Nilüfer ilçesine bağlı Fsm bulvarında pek çok diyetisyen hizmet vermektedir. Bursa’da bu bölge oldukça hareketlidir ve diyetisyen tercihi konusunda da yelpaze geniştir. En iyi Bursa Fsm Bulvarı diyetisyen tercihini yapabilmek için siz danışanların istek ve beklentileri göz önünde bulundurulmaktadır. Bireyselleştirilmiş beslenme programı, yaşam düzeninize uygun öğün planlamaları ve kalıcı kilo kaybı sağlamak istiyorsanız Uzman Diyetisyen Nida Kula Beslenme Danışmanlığı merkezimizden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

-FSM BULVARI DİYETİSYEN FİYATLARI

Bursa Nilüfer ilçesinde FSM Bulvarı bölgesinde diyetisyen hizmeti almak isteyen kişiler çeşitli web siteleri, tavsiyeler, yorumlar üzerinden araştırmalar yapmaya başlar. Ancak kendinize en uygun diyetisyeni bulmak için özellikle dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Ne için kilo vermek istiyorsunuz, tercih edeceğiniz diyetisyen sizin beklentinize ne kadar yanıt veriyor, ne sıklıkla görüşme yapacaksınız ve en önemlisi size diyet listesi yazmadan önce sizden ne gibi bilgileri talep ediyor. Diyetisyeniniz mutlaka sizin sağlık ve beslenme öykünüzü yakından incelemeli ve bazı kan tahlillerini değerlendirip ona uygun diyet planlaması yapmalıdır. Bu nedenle FSM Bulvarı diyetisyen fiyat araştırması yapılırken bunlara dikkat edilmelidir.

-DİYETİSYEN NİDA KULA

Diyetisyen Nida Kula Bursa’da doğmuştur. 2016 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik lisans bölümünü kazanarak üniversite öğrenimine başlamıştır. Üniversite yıllarında mesleki birçok seminer, sempozyum, kongre ve kursa katılım sağlamıştır. Çapa Tıp Fakültesi, VM Medicalpark Florya Hastanesi, Beylikdüzü Belediyesi, Kartal Toplum Sağlığı Merkezinde diyabet-çocuk-onkoloji-obezite cerrahisi alanlarında deneyim kazanmıştır. “Triptofanın depresyon üzerine etkisi” konulu tez çalışması ile mezun olmuştur. 2021 yılında İzmir’e taşınarak özel hastane, klinik ve Sports International tesisinde görev almıştır. Uzmanlık eğitimini Aydın Aydan Menderes Üniversitesinde tamamlayarak “Hedonik Açlık ve Obezite İlişkisinin Değerlendirilmesi” konulu tez çalışması yayımlanmıştır. Şu anda Bursa’da kendi özel kliniğinde yüz yüze beslenme danışmanlığı yanında tüm Türkiye ve birçok farklı ülkeye online beslenme danışmanlığı vermektedir.

Similar Posts