Online Diyet

Kilo probleminiz var fakat yoğun iş temposundan, seyahatlerden, ulaşım probleminden zaman bulamıyor musunuz? Çalışmak istediğiniz diyetisyen başka bir ülkede ya da şehirde mi? Tüm bu sorunları online diyet ile çözmeniz mümkün!

Diyetisyen Nida Kula’nın verdiği online diyet hizmeti sayesinde diyetisyeniniz bir tık ile yanınızda. Online danışmanlık ile ulaşılabilirlik problemi ortadan kalkıyor ve rahatlıkla programınızı uygulayabiliyorsunuz. Whatsapp üzerinden Diyetisyen Nida Kula ile iletişime geçerek tüm diyet sürecini birlikte yönetebilirsiniz. Öğün fotoğraflarınızı paylaşabilir, merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt alabilirsiniz. Bursa Diyetisyen Nida Kula’dan danışmanlık almak isterseniz hemen aşağıdaki whatsapp iletişim butonuna tıklayıp bilgi alabilirsiniz.

Online diyete başlamak için ne yapmalısınız?

Öncelikle son 3 aya ait yaptırmış olduğunuz kan tahlilini istiyoruz. Sonrasında beslenme ve sağlık öykünüzü en iyi şekilde analiz edebilmek için sizden bir anamnez form doldurmanızı istiyoruz. Beslenme alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi öğrenmek ve size en uygun beslenme programını oluşturabilmek için besin tüketim kaydı tutmanızı istiyoruz. Tüm bu bilgiler ışığında beslenme programınızı hazırlıyoruz.

Aramızdaki iletişim sizin motivasyonunuz ve süreci daha kolay yönetebilmemiz adına çok kıymetli. Öğün fotoğraflarınızı bizimle paylaşarak porsiyon kontrolü sağlamanızda size yardımcı oluyoruz. Farklı bir besin tükettiğinizde, akşam yemeğini dışarda yemek zorunda olduğunuzda ya da bir davete katıldığınızda liste dışı besinler tüketilebiliyor. Bu durumu bizimle paylaştığınızda size nasıl dengelemeniz konusunda destek veriyoruz. Böylelikle kendinizi kalıpların içinde hissetmeyerek doğru beslenme alışkanlığını kazanmanız kaçınılmaz oluyor!

Diyetisyen-Uzman Diyetisyen Nida Kula, Bursa’dan tüm Türkiye ve hatta dünyaya online diyet hizmeti vermektedir. Ön görüşme talebi oluşturmak için buraya tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

Kısa süre geçerli olacak online diyet hizmetinde %30 indirim kampanyası devam etmektedir.

Bursa Diyetisyen Nida Kula’dan danışmanlık almak isterseniz hemen aşağıdaki whatsapp iletişim butonuna tıklayıp bilgi alabilirsiniz.

Anında whatsapp iletişim hattımız üzerinden bizimle iletişim kurabilir, diyetle ilgili tüm sorularınıza yanıt alabilirsiniz.